Er zijn verschillende manieren om betrokken te zijn met Sifra Foundation!

Geven

Bid

Allereerst geloven wij in de kracht van gebed. Het is belangrijk dat u voor het werk van Sifra Foundation en de vrouwen in Oost - Afrika bidt, een aantal concrete gebedspunten:

  • Bid dat ondanks de coronacrisis, vrouwen toch in kleine groepjes en met gepaste afstand bij elkaar durven komen, juist nu is het belangrijk dat ze de kennis hebben om gezonde keuzes te maken.
  • Bid voor de zorgmedewerkers in Oost - Afrika die vaak met heel weinig zo goed mogelijk voor de cliënten en patiënten proberen te zorgen. 

Geef

Sifra Foundation heeft financiële steun nodig om het werk in Rwanda en Uganda uit te voeren. Helpt u mee? Doneer dan eenmalig, maandelijks of elk kwartaal!

Ons rekeningnummer is: 

NL53 RABO 0362 793360

Tnv stichting Sifra Foundation

Speciale bestemming? Beschrijf Rwanda of Uganda in de vermelding. 

Als u een periodieke gift wil overmaken raden wij u aan om het onderstaande formulier in te vullen. Voor een eenmalige gift kunt u deze link volgen die direct naar een betaal verzoek van onze rekening bij Rabobank gaat: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=VhR79gBoRYKScw9Mhb7mBw&qsl_reqcnt=4

Sifra Foundation maakt gebruik van het Why Donate Platform, dit platform helpt ons om eenvoudig (periodieke) giften te ontvangen en maakt het jou gemakkelijk om via IDEAL te geven, de kosten van dit platform zijn 3% over het bedrag van de gift. Daarnaast wordt er €0.25 berekend voor de kosten van het betalingsverkeer, dit wordt dus van jouw gift afgehaald voordat het hij Sifra Foundation terecht komt. 

Hartelijk bedankt voor de gift alvast! 

 

 

Sifra Foundation heeft een ANBI- status.

Een ANBI-status betekend dat Sifra Foundation een Algemeen Nut Beogende Instelling is en giften bijvoorbeeld belasting aftrekbaar zijn. 

Partnership

Sifra Foundation werkt samen met verschillende partners! Wilt u ook partner worden? Stuur een email naar info@sifrafoundation.com